Saturday, July 11, 2009

jeng jeng jengggg...inilah dia the most dellicious cheese cupcake!





hi all.. yaaaa inilah dia cheese cupcake yang rasa dia dijamin sedaaaapppp...tengok gmbo pun dah tangkap liur inikan pulak bile dah mkn...ramai offismate dah beli and hampir 300 biji terjual pada bulan pertama dilancarkan..fuyooo dasyhat tuuu...bile dah makan tu nak lagi lagi dan lagiii...so cepat la u all ape tunggu lagi?? order sekarang! klau tidak mesti termimpi-mimpi malam ni heheheh..

jgn tunggu lama-lama nanti lama-lama termimpi-mimpi cupcake ----e'eh nyanyi plak saya ;p




ok harga sebiji cheese cupcake RM2.50



beli banyak dapat kurang lagi...



kuantiti order = 9 biji sekotak, 16biji sekotak



klau order lebih dari jumlah diatas boleh jer...xdahal la..but at least minima 9 biji






nak jadi supplier? mestilah bolehhh..email me ok azida_azal@yahoo.com



to all my friends thanks a lot lot lot for supporting my cupcake...love u all!



No comments:

Post a Comment