Saturday, December 12, 2009

Ben 10 Cupcake!




Lama dah saya upload gmbar coz bz je kebelakangan nie..kdang2 xsempat nk tgk blog coz balik keje trus wat cupcake pastu penat hahahhaha


ok kawan2 arini saya upload gmbar cupcake design Ben10! cartoon ni memang popular n bnyak budak2 suke.. so thanks a lot to my customer yg order cucpake ni kt i..


Harga cupcake ni adalah RM7..besarnye seperti 2kali cupcake size besaryg saya jual... Ben10 printed tu boleh dimakan ..tu printed icing je...


anda boleh order gmbo2 cartoon lain klau nak...


seperti biasa email to me azida_azal@yahoo.com...email ni memang slalu sy bukak ..so dont worry utk order ok..thank uuuuuu :)

Thursday, November 5, 2009

Cute cartoon


Hai kwn2 arini saya upload gmbar cupcake design cartoon..request dr member ofis utk jamuan besday ank dia..ok sape2 nk order harga rm 1.50 size kecik.

tq

Wednesday, August 19, 2009

Wedding Cupcakes!




wooooww cantikk kn?? inilah design cupcakes utk hantaran perkahwinan kawan Izan..Temanya merah jadi sy letakkan bunga ros merah tanda cintanya kepada pasangannya...Harga untuk cupcake design wedding adalah RM3...cream still creamcheese..sape2 yang ingin menempah,boleh email to me azida.azal@gmail.com..tq u all

Friday, August 14, 2009

HaPpY BiRthdAy


Happy birthday to kak wahidah... this design is specially for uuu...Thank u coz beli cupcake saya...

Tuesday, July 14, 2009

KiDs Cupcake





hi all...arini saya upload gmbo utk kids cupcake...size lebih kecil dari yg biasa..harga pun kecil jugakkk heheheh RM1.50 sebiji ;)...
budak2 sekali ngap je dah abis...klau yg size sebelum ni kene ngap ngap ngap baru abis hehehe...
ok sape2 berminat nk beli 1 kotak boleh muat 25biji spt dlm gmbo diatas ...ok sekian utk harini ;)




Monday, July 13, 2009

Design baruuuuu!!!!

Design ConettoTwiST
Design OrAnGeTwist



Design CuTeLaDyBird


Orait arini cik ida upload gambo baruuuu...design baru utk cheeese cupcake yang sedaaaapppp...
design ni utk birthday boleh utk gift pun boleh..no prob.
harga sama je RM2.50
jom beli ;)

Saturday, July 11, 2009

jeng jeng jengggg...inilah dia the most dellicious cheese cupcake!





hi all.. yaaaa inilah dia cheese cupcake yang rasa dia dijamin sedaaaapppp...tengok gmbo pun dah tangkap liur inikan pulak bile dah mkn...ramai offismate dah beli and hampir 300 biji terjual pada bulan pertama dilancarkan..fuyooo dasyhat tuuu...bile dah makan tu nak lagi lagi dan lagiii...so cepat la u all ape tunggu lagi?? order sekarang! klau tidak mesti termimpi-mimpi malam ni heheheh..

jgn tunggu lama-lama nanti lama-lama termimpi-mimpi cupcake ----e'eh nyanyi plak saya ;p




ok harga sebiji cheese cupcake RM2.50



beli banyak dapat kurang lagi...



kuantiti order = 9 biji sekotak, 16biji sekotak



klau order lebih dari jumlah diatas boleh jer...xdahal la..but at least minima 9 biji






nak jadi supplier? mestilah bolehhh..email me ok azida_azal@yahoo.com



to all my friends thanks a lot lot lot for supporting my cupcake...love u all!